Logo Promiris

Investeren in een studenten kot, een verstandige belegging!

Delta Campus is ideaal gelegen op een boogscheut van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en de Université Libre de Bruxelles (ULB) en biedt 102 studentenkoten voorzien van alle comfort met een ruim aanbod aan gemeenschappelijke faciliteiten (studieruimte, keukens, fitness, ontspanningsruimtes,..). Een uitstekende opportuniteit om uw vastgoedportefeuille veilig, snel en rendabel te laten groeien.

Geïnteresseerd? Vraag onze brochure aan via het formulier.

Delta Campus Brussels

Waarom investeren?

Brussel telt meer dan 90.000 studenten aan 5 universiteiten, 12 hogescholen en 8 kunstscholen. De vraag naar studentenkoten neemt jaar na jaar toe.

De residentie Delta Campus is uitzonderlijke goed gelegen naast de universiteitscampussen ULB en de VUB, de grootste universitaire pool van Brussel. Delta Campus is een defensieve investering in uw portefeuille met stabiele inkomsten. Met een investering in een studentenkamer in Delta Campus heeft u geen operationele zorgen omdat u ons de verhuur en het beheer integraal toevertrouwt. U geniet van een hoog nettorendement op uw investering, waardoor u op uw 2 oren kan slapen.

 • 1.

  Nettorendement hoger dan 3%.

  Om het nettorendement van uw investering te berekenen, volstaat het om de verwachte netto huuropbrengst (na aftrek van alle kosten) in verhouding te brengen met uw totale investering (inclusief alle taksen en kosten). Dit geeft u een nettorendement van meer dan 3%. Als u deze investering voor een deel financiert en rekening houdt met de meerwaarde van uw vastgoed op middellange termijn, zal uw rendabiliteit nog veel hoger liggen! Voeg daar aan toe de ideale ligging, een sterke vraag gedurende het hele jaar en de onberispelijke staat van uw goed en u kunt met een gerust gemoed genieten van een aantrekkelijk nettorendement.

 • 2.

  Ononderbroken huurinkomsten dankzij het poolingsysteem.

  Een uniform commercieel beleid voor de volledige residentie staat garant voor kwaliteit op alle niveaus.

  Het poolingsysteem waarbij de huuropbrengsten van alle koten in de residentie wordt herverdeeld aan alle mede-eigenaars is een eenvoudig mechanisme dat het huurrendement op uw investering verzekert en optimaliseert, ook al zou er een kot gedurende enkele maanden niet verhuurd zijn.

 • 3.

  Geen zorgen.

  Behalve investeren hoeft u niets anders te doen. Onze experten zorgen voor de rest. U hoeft de kandidaat-huurders niet te zoeken en te selecteren, de huurovereenkomst niet op te stellen, de kosten niet te berekenen, geen plaatsbeschrijvingen op te stellen, de gemeenschappelijke zones of de technische installaties in het gebouw niet te laten onderhouden. Samen met onze conciërge ter plaatse zorgen wij voor alles!

 • 4.

  Een COVID-proof product.

  We hoeven u niet te herinneren aan de vele maatregelen die ons worden opgelegd als gevolg van de COVID-19-crisis. Terwijl het gezamenlijk huren van een appartement, het huren van een kamer bij een bewoner, enz steeds ongeschikter blijkt in verhouding met verschillende maatregelen die de overheid oplegt, kunt u er zeker van zijn dat u investeert in een COVID-proof product. Delta Campus heeft namelijk 102 individuele kamers met elk hun eigen badkamer, met slechts 1 student per kamer. Dit moet toekomstige huurders en hun ouders gerust stellen.

Activiteiten en voorzieningen

Op wandelafstand van de universiteitscampus.

Op wandelafstand van de universiteitscampus.

Delta Campus is ideaal gelegen, vlakbij de campussen VUB en VUB. De meeste studenten verkiezen een kot op een steenworp van hun universiteit.

Het bruisende leven in de studentenwijk.

Het bruisende leven in de studentenwijk.

Op een boogscheut van de residentie, aan het kerkhof van Elsene, zijn cafés, restaurants en winkels gelegen, gemakkelijk te voet te bereiken voor de studenten.

Vervoer en communicatie.

Vervoer en communicatie.

Dankzij de nabijgelegen bus- en metrolijnen en het treinstation Etterbeek geraken de studenten gemakkelijk tot aan hun kot, maar kunnen ze eveneens eenvoudig de meeste plaatsen in de stad bereiken. Ook de toegang tot de autosnelweg vlakbij is een voordeel.

Ecologisch en comfortabel project.

Ecologisch en comfortabel project.

Deze residentie staat voor een energiezuinig en ecologisch ontwerp dat rekening houdt met de toekomstige generaties. Er werd bijzondere aandacht besteed aan isolatie, de integratie van groenaanleg op de esplanade en de zachte mobiliteit. Verwarming en sanitair warm water worden aangemaakt met een warmtewissellaar die verbonden is aan een warmte-krachtkoppelingssysteem. Dit uiterst efficiënte systeem stelt in staat om zoveel mogelijk energie zelf te produceren, met een minimale impact op het klimaat en een voordelige prijs. In de inkom werd een E-box geplaatst om online bestelde pakjes te ontvangen.

Investeer zonder zorgen in het kot van uw keuze.

Delta Campus biedt u de keuze uit 3 types koten (allen gemeubileerd), ingericht met hoogwaardige en stevige materialen. Dankzij het eigentijdse design zal uw investering lang meegaan en huurders blijven aantrekken. De koten zijn ook energiezuinig en dus perfect in lijn met de waarden van de jonge generatie.

De prijzen zijn ter informatie en exclusief kosten (registratierechten, btw, aktekosten, basisakte, aansluitingskosten,...).

Geïnteresseerd in ons project?

Contacteer ons voor meer informatie.